onsdag 23 september 2009

gammalt

Jag hatar att bli sentimental. Sitter och lyssnar på en låt från den "gamla goda tiden" och får massa minnen tillbaka. Det är faktiskt skrämmande hur varenda mening och vartenda ord i den här låten passar. Passade! så heter det. Iofs känns det inte lika dåligt nu som det gjorde då, men jag minns. I och med det kom dessutom lite andra minnen tillbaka. Som jag tydligen hade förträngt.
nu ska jag skärpa mig och inte deppa!
tackochhej. uppdaterar kanske ännu ikväll.

skola

Andra perioden körde igång idag så nu sitter jag i skolan och funderar på hur nästa provvecka kommer bli. Har nämligen full period och kurser som religion, hälsokunskap, samhällslära, modersmål och psykologi (iofs låter samhällskursen väldigt intressant, handlar om juridik. och modersmål är alltid roligt). Men provveckan. Att plugga och kunna allt som de kurserna behandlar. Realämnen är inte min grej. Men det är väl bara att följa med på timmarna så ska det gå.
aja, två lektioner kvar idag, sen kaffe med Heidi.
tackochhej.

grejen med mig

oops, klockan är 01:20 nu och jag har ännu inte gått och lagt mej. dum som jag är tänkte jag att det kanske inte gör någonting om jag väntar till klockan ett med att gå och sova, men jag sitter ju uppe och väntar på att klockan ska bli ett så jag får prata med robin, och jag går ju inte och lägger mig direkt han kommer online heller. gaah.
hursomhelst, satt och funderade på grejen med mig, och nu, efter att ha funderat sedan jag lärde mig tänka, har jag svaret. iaf en del av svaret; en del av grejen med mig.
när jag gör nånting vill jag att resultatet ska bli perfekt, annars totalt skiter jag i det. all or nothing, inget där emellan.
om jag ska läsa på ett prov och vet att jag inte kan få högre än en åtta på betyget oberoende hur mycket jag läser, så läser jag inte.
om jag har varit två timmar frånvarande i en kurs avslutar jag den, jag försöker inte hårdare.
om jag ska prata med någon och inte kommer på det perfekta sättet att break the ice, så håller jag käft.
om jag har hört att en mänska inte tycker speciellt bra om mig så försöker jag inte få henne att tycka bättre om mig, utan bara tycker dåligt om henne tillbaka.
you get the point.
det är en dålig grej, och inte egentligen vad jag har försökt komma på svaret till. men det stämmer.
NU är klockan 01:32, så NU orkar jag inte vänta längre.
godnatt på er.